Sønd. d. 24. sept. afholdt Hellerup Kammermusikforening sin første børnekoncert: “Jorden rundt med Trio con Brio Copenhagen“. De 340 fremmødte, hvoraf størstedelen var børn, kunne opleve smuk, dramatisk og dragende musik fra forskellige verdensdele. Mathias Hammer agerede fornemt rejseleder på den fælles musikalske rejse.

Energien og begejstringen var stor, og vi glæder os allerede til næste børnekoncert sønd. d. 14. jan. 2018, hvor DR SymfoniOrkestrets celloensembles glødende klang møder den brasilianske stjernesopran, Gabriella Pace!

HKMF-Celloensemble-and-Gabriella-Pace

Det afvekslende program tager os med til forskellige genrer – fra den strenge Bach til Bizets ørehænger, “Carmen”og videre til Gershwins “Porgy and Bess” og Villa-Lobos’ brasilianske Dança.
Mathias Hammer, vært i P2, guider os igen veloplagt igennem musikken.
En sjælden og anderledes kammermusikoplevelse venter forude!

Anbefalet aldersgruppe 3 – 12 år
Varighed: 45 min.

Hold øje med Hellerup Kammermusikforenings facebook-side og hjemmeside for løbende information om arrangementet.

Billetsalget til den næste børnekoncert åbner i november-måneden.


FAKTABOKS:

Hellerup Kammermusikforening er en af landets største musikforeninger, der afholder 6 koncerter per sæson med kammermusik i verdensklasse i Helleruplund Kirke. Med et stort ønske om at dele de store musikoplevelser med de små har to af foreningens medlemmer, Lill Moll Nielsen og Maja Mølholm Hansen, stiftet et underudvalg “Kammermusik for børn”, og vi kan i denne sæson med stor glæde præsentere to børnekoncerter. Konceptet er, at de samme markante danske og internationale musikere spiller for børnene typisk dagen inden “hovedkoncerten” mandag aften.