Velkommen til Nytårskoncert for børn “Vintereventyr” søndag d. 13. januar kl. 15!

Hvad: Nytårskoncert for børn “Vintereventyr” med den tyske stjernebratschist Nils Mönkemeyer, den koreanske klaverpoet William Youn, solist i Den kgl. Ballet Alexander Stæger og vært Mathias Hammer
Hvor: Helleruplund Kirke, Bernstorffsvej 73, 2900 Hellerup
Hvornår: Søndag d. 13. januar kl. 15.00-15.45
Program: Værker af Mozart, Schumann, Debussy, Clarke og Franck
Anbefalet aldersgruppe: 3-12 år
Billetpriser: Børn 25 kr., voksen 50 kr., medlem 25 kr.
Køb billet her

HKMF-Vintereventyr

Nytårskoncert for Børn
”Vintereventyr”

Tag med på en musikalsk kanefart ud i vinterens eventyrverden. Vi kaster os ud i et heftigt snevejr og oplever forunderlige væsener i skoven på vej til slottet, hvor vi allesammen er inviteret med til hofbal. Hvem ved? Måske får vi endda besøg af selveste Mozart!
Mathias Hammer fortæller det musikalske vintereventyr, så børn og voksne både kan fryse og få varmen.

Program:

R. Schumann: 3. sats “Rasch” fra “Märchenbilder (Eventyrbilleder)” for bratsch og klaver op. 113

R. Clarke: 2. sats “Vivace” fra sonate for bratsch og klaver

W. A. Mozart: 1. sats “Allegro” & 3. sats “Menuetto primo & secondo” fra sonate i C-dur for violin (arr. for bratsch) og klaver KV 14

C. Franck: 2. sats “Allegro” fra sonate for violin (arr. for bratsch) og klaver

C. Debussy: “Beau Soir” arr. for bratsch og klaver

Nils-Moenkemeyer-og-William-Youn

Alexander Stæger

Stor tak for generøs støtte fra:
Augustinus Fonden, Gentofte Kommune, Juhl-Sørensen, Goethe-Institut samt tak for plakat, udført af billedkunstner Ole Bjørn Gundermann.

 

Nye koncerter for børn – på vej!

Søndag d. 10. marts 2019 kl. 15.00-15.45
”Andreas og hans 312 år gamle ven, Stradivarius”

med cellisten Andreas Brantelid og den svenske pianist Bengt Forsberg

Faktaboks:

Hellerup Kammermusikforening er en af landets største musikforeninger, der afholder 6 koncerter per sæson med kammermusik i verdensklasse i Helleruplund Kirke. Med et stort ønske om at dele store musikoplevelser med de små har to af foreningens medlemmer, Lill Moll Nielsen og Maja Mølholm Hansen, taget initiativ til at organisere “Kammermusik for børn”. Vi kan i denne sæson med stor glæde præsentere tre børnekoncerter. Konceptet er, at de samme markante danske og internationale musikere spiller for børnene, typisk dagen inden “hovedkoncerten” mandag aften.

 

Lidt om sidste børnekoncerter:

“Musikalsk Zoo” d. 23. september 2018

Søndag d 23.september 2018 bød Hellerup Kammermusikforening velkommen til sæsonens 1. børnekoncert “Musikalsk Zoo” med Trio con Brio Copenhagen, solist i Den Kongelige Ballet Astrid Elbo og små balletdansere fra Tivoli. Vært i P2, Mathias Hammer, dyrepasser i den musikalske zoologiske have, lærte os at holde ørerne åbne og lade tonerne få adgang til fantasien, hvor vi kunne møde alle havens dyr i vor egen indre billedverden.

Læs mere her.

“La Fiesta” d. 8. april 2018

Det var en festlig afslutning på børnekoncerternes første sæson med koncerten “La Fiesta!” d. 8.4.2018. Selene Muñoz, Daniel del Pino og Asier Polo tryllebandt børn og voksne i et rum der var udsmykket med guirlander, kvaster og nyudsprungne magnoliegrene. Små farvestrålende vifter til alle børn, længselsfuld og lidenskabelig spansk musik af de Falla, Granados og Cassadó, fascinerende, smukke og unikke flamencokostumer og -dans gik op i en højere enhed. Stemningen var i top på denne eftermiddags tur til Spanien med en veloplagt Mathias Hammer som rejseleder og toreador.

Læs anmeldelsen her.

“Nytårskoncert for børn” d. 14. januar 2018

Omkring 500 forventningsfulde børn og voksne kunne ved Nytårskoncerten d. 14.1.2018 glæde sig over dejlig musik af bl.a. Bach, Villa-Lobos, Gershwin og Bizet fremført af den usædvanlige kombination af op til 10 celloer fra DRSO og sopranen Gabriella Pace. Det meget varierede program blev understøttet af den festlige Mathias Hammer, rummet var smykket med farverige store og små balloner, vimpler og blomster – en rigtig nytårskoncert.

Læs anmeldelsen her.

“Jorden rundt med Trio con Brio Copenhagen” d. 24. september 2017

Sønd. d. 24. sept. afholdt Hellerup Kammermusikforening sin første børnekoncert: “Jorden rundt med Trio con Brio Copenhagen“. De 340 fremmødte, hvoraf størstedelen var børn, kunne opleve smuk, dramatisk og dragende musik fra forskellige verdensdele. Mathias Hammer agerede fornemt rejseleder på den fælles musikalske rejse.