Hvad: Børnenes Nytårskoncert med DR SymfoniOrkestrets celloensemble og Gabriella Pace, sopran
Hvor: Helleruplund Kirke, Bernstorffsvej 73, 2900 Hellerup
Hvornår: Søndag d.14. januar kl. 15.00-15.45
Anbefalet aldersgruppe: 3-12 år
Billetpriser: Børn 25 kr., voksen 50 kr., medlem 25 kr.
Køb billet her

anden-koncert

Successen fortsætter!
Velkommen til Hellerup Kammermusikforenings 2. børnekoncert

10 cellister fra DR SymfoniOrkestrets celloensemble sidder klar på scenen sammen med den brasilianske stjernesopran Gabriella Pace for at tage os med på en herlig musikalsk rutsjebanetur, så det kilder i maven!
På programmet står en række afvekslende numre – fra den strenge, mesterlige Bach til Bizets ørehænger “Carmen”, videre til Gershwins “Porgy and Bess” og ikke mindst Villa-Lobos’ brasilianske Dança samt nogle overraskelser.
Mathias Hammer, vært i P2, guider os igen veloplagt igennem musikken.
En sjælden og anderledes kammermusikoplevelse venter forude!

HKMF-Celloensemble-and-Gabriella-Pace

FAKTABOKS:
Hellerup Kammermusikforening er en af landets største musikforeninger, der afholder 6 koncerter per sæson med kammermusik i verdensklasse i Helleruplund Kirke. Med et stort ønske om at dele store musikoplevelser med de små har to af foreningens medlemmer, Lill Moll Nielsen og Maja Mølholm Hansen, taget initiativ til at organisere “Kammermusik for børn”. Vi har i denne sæson med stor glæde kunnet præsentere to børnekoncerter. Konceptet er, at de samme markante danske og internationale musikere spiller for børnene, typisk dagen inden “hovedkoncerten” mandag aften.

Stor tak for generøs støtte fra:
Augustinus Fonden og Gentofte Kommune
samt tak for plakat, udført af billedkunstner Ole Bjørn Gundermann

 

Lidt om vores sidste børnekoncert:
Sønd. d. 24. sept. afholdt Hellerup Kammermusikforening sin første børnekoncert: “Jorden rundt med Trio con Brio Copenhagen“. De 340 fremmødte, hvoraf størstedelen var børn, kunne opleve smuk, dramatisk og dragende musik fra forskellige verdensdele. Mathias Hammer agerede fornemt rejseleder på den fælles musikalske rejse.